دکتر سعید ملایری

شنوایی شناسی


صداهای بلند به سیستم شنوایی جنین آسیب می زند

دکتر سعید ملایری گفت: به مادران باردار توصیه می شود در ماه های آخر بارداری اگر در یک محیط صنعتی کار می کنند، ساعت کمتری را در معرض صداها قرار داشته باشند و یا نوع کارشان را به طور موقت تغییر دهند تا با صدای بلند مواجه نباشند.

دکتر سعید ملایری گفت: در گذشته تصور می شد که جنین از صداهای خارج از رحم مادر چندان متاثر نمی شود، اما تازه ترین مطالعات خلاف این ذهنیت را نشان می دهد.

دکتر سعید ملایری اظهار کرد: بر این اساس به مادران باردار توصیه می شود در ماه های آخر بارداری اگر در یک محیط صنعتی کار می کنند، ساعت کمتری را در معرض صداها قرار داشته باشند و یا نوع کارشان را به طور موقت تغییر دهند تا با صدای بلند مواجه نباشند.

وی افزود: پیگیری این موضوع اهمیت بسیار بالایی دارد زیرا اگر کم شنوایی اتفاق افتد، علاوه بر این که می تواند پیرگوشی زودهنگام ایجاد کند، امکان دارد بسیاری از فرصت های شغلی مناسب را نیز از فرد بگیرد و تاثیر جدی بر زندگی او بگذارد.

دکترملایری اظهار کرد: برای افرادی که در محیط های صنعتی کار می کنند، شدت صدا نباید بیشتر از 85 دسی بل باشد و اگر بیشتر از این شدت باشد، یا باید ساعت کار او کمتر از هشت ساعت شود و یا اینکه شدت صدا را باید کم کرد که البته این استانداردها برای افرادی وضع شده است که در محیط های صنعتی و نظامی کار می کنند زیرا شغل این افراد طوری است که دائما در معرض صدا هستند.

پانزدهمین کنگره شنوایی شناسی ایران از 28 تا 31 اردیبهشت ماه جاری در هتل المپیک تهران برگزار می شود.

از محورهای اصلی این کنگره بحث تاثیر صدا بر سیستم شنوایی است چراکه وقتی صدا بلندتر از حد عادی باشد، در طولانی مدت می تواند به سیستم شنوایی آسیب بزند.

منبع: انجمن شنوایی شناسی ایران


آدرس مطب : تهران ،انتهای خیابان امام خمینی سپه غربی نرسیده به بزرگراه یادگار امام خمینی ،پلاک 1386
تلفن : 66845959 - 021

نظرات کاربران درباره این مطلب :

برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
نام و فامیل :
تلفن :
ایمیل :
متن پیـام :
معرفی اپلیکیشن نیوشاچگونه درد عفونت گوش را تسآزمایش شنوایی اطفالمرکز تخصصی نیوشابیوگرافیآشنایی با کم شنواییسمعک و توانبخشی شنواییکلینیک بدشنواییکلینیک وزوز گوشاینفوگرافمقالات عمومیاخبارآزمون های تشخیصیمقالات تخصصیگالری فیلمسوالات پزشکیپیامهای کاربرانسایتهای دیگرصفحه اصلیمصاحبه هاسخن هفته